Villanyszerelés

Villanyszerelés 20+ éves tapasztalattal. A kisebb villanyszerelési munkálatoktól kezdve a teljeskörű villanyszerelésig bármiben tudunk segíteni.

Szünetel
Csengő, nyomógomb bekötése

Csengő bekötése

A csengő törpefeszültségű (gyengeáramú) berendezésnek számít, melynek kiépítését és bekötését sajátos szabályok övezik. Beépítését mindenképp bízzuk szakemberre.

Szünetel
Csillár bekötése

Csillár bekötése

A csillár bekötése megfelelő szakértelemmel egy egyszerű és gyors rutinfeladat. A balesetek elkerülésének érdekében mindenképp érdemes szakemberhez fordulni, ha cserélnénk csillárunkat.

Szünetel
Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Családi házat építenél vagy felújítanád lakásod, de eltántorít a sok teendő? A generálkivitelezés ebben lesz segítségedre! Sok éves tapasztalattal generálkivitelezést is vállalunk.

Szünetel
Indukciós főzőlap bekötése

Indukciós főzőlap bekötése

Az indukciós főzőlap bekötése szakember feladata, hiszen a villamos hálózatra fixen kell bekötni a főzőlapot. A tévhittel ellentétben nem csak egyszerűen bedugunk egy dugvillát a konnektorba.

Szünetel
Ipari villanyszerelés

Ipari villanyszerelés

Ipari villanyszerelés keretében vállaljuk ipari épületek, üzemcsarnokok, kisebb ipari parkok villamos szerelését.

Szünetel
Lakások, családi házak villanyszerelése

Lakás villanyszerelés

Vállaljuk lakások, panellakások komplett villanyszerelését Budapest összes kerületében, de az agglomerációban is elérhetők vagyunk.

Regisztrált villanyszerelő

Regisztrált villanyszerelő

Regisztrált villanyszerelőként biztosítjuk az otthonok villamos hálózatának kiépítését, átalakítását, illetve bővítését. A regisztrált státusz biztosítja ügyfeleinket afelől, hogy a villanyszerelési kivitelezés a hatályos előírások szerint szakszerűen történik.

Szünetel
Szerelvényezés

Szerelvényezés

A villanyszerelési szerelvényezés a villanyszerelési munkálatok talán leglátványosabb munkafolyamata, amely garantáltan mosolyt csal minden ügyfelünk arcára.

Szünetel
Iroda villanyszerelés

Üzlet, iroda villanyszerelés

Vállaljuk kis és közepes üzletek, boltok, irodák, teljes körű villanyszerelését és rendszeres (időközi) karbantartását.

Szünetel
Villanyóra bővítése

Villanyóra bővítés

A villanyóra bővítés (teljesítménybővítés) a villanyóra kismegszakítójának (azaz biztosítékának) cseréjét jelenti nagyobb teljesítményű biztosítékra.

Szünetel
Villanytűzhely bekötése

Villanytűzhely bekötése

A villanytűzhely bekötéséhez kérjük szakember segítségét, hiszen a villamos hálózatra fixen kell bekötni a nagyteljesítményű gépeket. Nem elég csak egy dugvillát bedugni a konnektorba.