⚡ Csabavill

Villanyszerelés

Villanyszerelés 20+ éves tapasztalattal. A kisebb villanyszerelési munkálatoktól kezdve a teljeskörű villanyszerelésig bármiben tudunk segíteni.

Csengő, nyomógomb bekötése
Szünetel

Csengő bekötése

A csengő törpefeszültségű (gyengeáramú) berendezésnek számít, melynek kiépítését és bekötését sajátos szabályok övezik. Beépítését mindenképp bízzuk szakemberre.

Csillár bekötése
Szünetel

Csillár bekötése

A csillár bekötése megfelelő szakértelemmel egy egyszerű és gyors rutinfeladat. A balesetek elkerülésének érdekében mindenképp érdemes szakemberhez fordulni, ha cserélnénk csillárunkat.

Szünetel

Generálkivitelezés

Családi házat építenél vagy felújítanád lakásod, de eltántorít a sok teendő? A generálkivitelezés ebben lesz segítségedre! Sok éves tapasztalattal generálkivitelezést is vállalunk.

Szünetel

Indukciós főzőlap bekötése

Az indukciós főzőlap bekötése szakember feladata, hiszen a villamos hálózatra fixen kell bekötni a főzőlapot. A tévhittel ellentétben nem csak egyszerűen bedugunk egy dugvillát a konnektorba.

Ipari villanyszerelés
Szünetel

Ipari villanyszerelés

Ipari villanyszerelés keretében vállaljuk ipari épületek, üzemcsarnokok, kisebb ipari parkok villamos szerelését.

Lakások, családi házak villanyszerelése
Szünetel

Lakás villanyszerelés

Vállaljuk lakások, panellakások komplett villanyszerelését Budapest összes kerületében, de az agglomerációban is elérhetők vagyunk.

Regisztrált villanyszerelő

Regisztrált villanyszerelőként biztosítjuk az otthonok villamos hálózatának kiépítését, átalakítását, illetve bővítését. A regisztrált státusz biztosítja ügyfeleinket afelől, hogy a villanyszerelési kivitelezés a hatályos előírások szerint szakszerűen történik.

Szerelvényezés
Szünetel

Szerelvényezés

A villanyszerelési szerelvényezés a villanyszerelési munkálatok talán leglátványosabb munkafolyamata, amely garantáltan mosolyt csal minden ügyfelünk arcára.

Iroda villanyszerelés
Szünetel

Üzlet, iroda villanyszerelés

Vállaljuk kis és közepes üzletek, boltok, irodák, teljes körű villanyszerelését és rendszeres (időközi) karbantartását.

Szünetel

Villanyóra bővítés

A villanyóra bővítés (teljesítménybővítés) a villanyóra kismegszakítójának (azaz biztosítékának) cseréjét jelenti nagyobb teljesítményű biztosítékra.

Szünetel

Villanytűzhely bekötése

A villanytűzhely bekötéséhez kérjük szakember segítségét, hiszen a villamos hálózatra fixen kell bekötni a nagyteljesítményű gépeket. Nem elég csak egy dugvillát bedugni a konnektorba.

A weboldal sütiket gyűjt. Miért?