⚡ Csabavill

Csengő bekötése

A csengő törpefeszültségű (gyengeáramú) berendezésnek számít, melynek kiépítését és bekötését sajátos szabályok övezik. Beépítését mindenképp bízzuk szakemberre.

Vezetékes csengő bekötése

A törpefeszültségű (gyengeáramú) berendezések közé a csengő mellett még olyan eszközök is tartoznak, mint a gongok, a kaputelefonok vagy az antennák.

A csengők két csoportba sorolhatók: az elsőbe azok, amelyek tápfeszültségét transzformátor állítja elő a 230V-os hálózati feszültségről, a másikba pedig az elemmel működő eszközök tartoznak. A csengők elhelyezésénél mindig a praktikusságra és az esztétikusságra törekszünk.

Elektromos csengő

Az elektromos csengő egy igen régmúlt technológia már. A csengő kvázi egy mechanikus harang, ami elektromágnes segítségével működik. Amikor feszültség alá kerül (megnyomjuk a gombot), akkor generálja a könnyen felismerhető zümmögő vagy kongó hangot. Ezeket a fajta csengőket láthatjuk a vasúti kereszteződéseknél, telefonoknál, tűz- és riasztórendszereknél, de ilyenekkel találkozunk az iskolákban és a korai társasházakban is.

Vezeték nélküli csengő

A jelenlegi legmodernebb technológia egyértelműen a vezeték nélküli csengő, amit sokszor szoktunk javasolni ügyfeleinknek is. Ez egy adóból és egy vevőből áll, amelyek vezeték nélküli kapcsolaton kommunikálnak egymással.

A vezeték nélküli ajtócsengő-készlet ideális otthoni és kereskedelmi helyiségekben történő használatra egyaránt. A csengők általában többféle választható dallamot is kínálnak és modern, LED-es megjelenítéssel is rendelkeznek, amely a csengőkön és a nyomógombon is megjelenik csengetéskor. Az elemek töltöttségét is jelezni szokták.

A kültéri egységet csavarok, esetleg öntapadó segítségével kell rögzíteni, míg a beltéri egységet egyszerűen be kell dugnunk egy konnektorba.

A weboldal sütiket gyűjt. Miért?