Szolgáltatásaink szünetelnek

Villanyszerelés

Villanyszerelés 20+ éves tapasztalattal. A kisebb villanyszerelési munkálatoktól kezdve a teljeskörű villanyszerelésig bármiben tudunk segíteni.

 

Villanyszerelési szolgáltatásaink

Villanyszerelés Budapesten és vonzáskörzetében, Pest megyében az agglomerációban. A legkisebb villanyszerelési munkálatoktól kezdve a teljeskörű villanyszerelésig bármilyen elektromos munkafázisban tudunk segíteni. Fő profilunk közül néhány terület:

Alapszerelés

Családi házak és lakások elektromos alapszerelése: ide tartozik a szerelvények dobozainak kialakítása, a csövek hornyainak vésése, a kötődobozok beépítése, a vezetékek behúzása és kötése, a lámpák kiépítése, illetve a biztosítéktábla üzembe helyezése.

Szerelvényezés

A szerelvényezés többek között magába foglalja kapcsolók, a konnektorok, a kül- és beltéri lámpatestek bekötését, felszerelését, illetve cseréjét.

Biztosítéktábla csere, elosztószekrény felújítása

A biztosítéktábla cseréje során cseréljük az elavult lakáselosztót, illetve felújítjuk az új igényeknek megfelelően.

Nagy háztartási gépek beüzemelése

A beüzemelés során elektromos hálózatba kötjük a nagy háztartási gépeket (például indukciós főzőlap, elektromos sütő, elszívó).

Fővezeték cseréje

Társasházak és egyéb épületek méretlen fővezetékének cseréje.

Új elektromos hálózat építése

Új elektromos hálózat építése az alapoktól, illetve a korábban kiépített, elavult, sérült hálózat felújítása.

Elektromos hibakeresés

Elektromos hibakeresés, szakszerű hibaelhárítás és rendszeres karbantartás.

Szolgáltatásaink

Tekintse meg építőipari szolgáltatásainkat!

Szünetel
Csengő, nyomógomb bekötése

Csengő bekötése

A csengő törpefeszültségű (gyengeáramú) berendezésnek számít, melynek kiépítését és bekötését sajátos szabályok övezik. Beépítését mindenképp bízzuk szakemberre.

Szünetel
Csillár bekötése

Csillár bekötése

A csillár bekötése megfelelő szakértelemmel egy egyszerű és gyors rutinfeladat. A balesetek elkerülésének érdekében mindenképp érdemes szakemberhez fordulni, ha cserélnénk csillárunkat.

Szünetel
Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Családi házat építenél vagy felújítanád lakásod, de eltántorít a sok teendő? A generálkivitelezés ebben lesz segítségedre! Sok éves tapasztalattal generálkivitelezést is vállalunk.